به قلم بهرام قربانپور؛

رسانه امید پرچمدار «جهاد تبیین»

ایران 1444؛ جام رسانه ای امید در واقع پرچمدار «جهاد تبیین» دستاوردهای انقلاب اسلامی است، جهاد تبیینی که از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی بوده و جای خالی آن در جبهه جنگ نرم احساس  می شود.

به گزارش گروه رسانه ای ایران – گرا؛ سال ۴۲ بود که زمزمه یک «انقلاب» به گوش جهان رسید، انقلابی که فرمانش دست رهبری مدبر و شجاع به نام حضرت روح الله خمینی بود. نهضتی که حضرت امام در سال ۱۳۴۲ چراغش را روشن کرد با فراز و نشیب های فراوان در سال ۱۳۵۷ به ثمر نشست و از همان روزها به بعد دشمنی ها با ایران اسلامی تشدید پیدا کرد.

انقلابی که به فرمان حضرت امام شکل گرفت تابوی ۲۵۰۰ ساله طاغوتی را شکست، رژیمی که اصحاب دست نشانده استکبار بود تا نقشه های ضدایرانی و ضدمردمی آمریکا و ایادی شان را پیاده سازی کنند.

حضرت روح الله با کمک مردم انقلابی ایران اسلامی سربازان پیاده سوار دشمن را از کشور بیرون کردند تا «استقلال – آزادی – جمهوری» معنا پیدا کند و از همان روز به بعد دشمن تراشی ها علیه ایران به صورت رسمی و علنی آغاز شد و تاکنون که بیش از چهل و اندی سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می گذرد دشمنی ها ادامه دارد.

انقلاب اسلامی در حالی در سال ۵۷ به ثمر نشست که ایران از لحاظ علمی، آموزشی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی، پزشکی، درمانی، سیاسی و اقتصادی دچار چالش های فراوان بود و در برخی از این سرفصل های مختلف شاخص های برخورداری اش «زیر صفر» بود.

به طور مثال اگر دستاوردهای انقلاب اسلامی در استان گیلان را ملاک قرار دهیم به داده های آماری برخواهیم خورد که نشان دهنده ناترازی های عجیب در حوزه های مختلف زیرساختی است. دستاوردهای انقلاب اسلامی در گیلان در حوزه بهداشت و درمان با ساخت بیمارستان ها، مراکز درمانی، آزمایشگاه های تحقیقاتی، انجام ماموریت های درمانی و انواع جراحی ها و پیوند اعضا به پیشرفت های چشم گیری رسیده، این در حالی است که قبل از انقلاب اسلامی حوزه بهداشت و درمان در این استان وضعیت اسفناکی داشت و تعداد بیمارستان ها و مراکز درمانی فعال به تعدادانگشتان دست نمی رسید.

ناترازی زیرساختی قبل و پس از انقلاب اسلامی در گیلان را می توان در حوزه های مختلف از جمله گازرسانی، برق رسانی و آموزش جست و جو کرد.

این طور که آمارها روایت می کنند حتی یک روستای گیلان قبل از انقلاب اسلامی از نعمت گاز برخوردار نبود اما امروزه به یُمن انقلاب اسلامی ۹۵ درصد روستاهای گیلان «سبز» شده است، در حوزه برق هم این مهم صدق می کند.

در حوزه آموزش و پرورش شاخص تحصیلی و میزان سواد جمعیت گیلان در قبل از انقلاب اسلامی بسیار پایین بوده و این مساله پس از انقلاب رشد چشم گیری داشته است.

با مقایسه سطحی و گذرا از دستاوردهای قبل و پس از انقلاب اسلامی در می یابیم که شاخص های توسعه ای و زیرساختی گیلان در بخش های مختلف دچار تحول اساسی شده است.

علیرغم این تحولات اساسی و بنیادین در بخش های مختلف جبهه مخالف انقلاب اسلامی با ابزارهای رسانه ای به گونه ای عمل کرده است و فضای روانی جامعه به سمتی سوق داده که گویا در این چهل و اندی سال هیچ اتفاق مثبتی در ایران اسلامی و در مقیاسی کوچکتر یعنی گیلان نیافتاده است.

جام رسانه ای امید که توسط سازمان بسیج رسانه کشور راه اندازی شده فرصت بسیار مغتنمی تا دستاوردها و پیشرفت های انقلاب اسلامی را در ابعاد مختلف به رشته تحریر، تفسیر و تصویر در آوریم.

جام رسانه ای امید در واقع پرچمدار «جهاد تبیین» دستاوردهای انقلاب اسلامی است، جهاد تبیینی که از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی بوده و جای خالی آن در جبهه جنگ نرم احساس  می شود.

اگر می خواهیم در جنگ نرم و رسانه ای دشمن موفق عمل کنیم باید جام رسانه ای امید را با محوریت «امیدآفرینی» و تبیین دستاوردهای انقلاب جدی بگیریم.

جام رسانه ای امید از نخستین حرکت های موثر رسانه ای است که پس از چهل و اندی سال در کشور به راه افتاده و نباید هم آخرین حرکت باشد چرا که با استمرار این مسیر می توان در دراز مدت به جریان و جنبش رسانه ای در تراز انقلاب رسید، جریان و جنبشی که «حرفِ انقلاب» را بزند.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://i1444.ir/?p=11199

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: